13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Culise

Presedintele nu renunta la anticipate

Presedintele Basescu este in continuare un adept al declansarii alegerilor anticipate, argumentul fiind ca acestea ar genera o majoritate solida si o guvernare fara compromisuri.
In Palatul Cotroceni exista insa informatia ca o persoana din anturajul “snagovenilor” pledeaza la cel mai inalt nivel impotriva ideii alegerilor anticipate. Respectiva persoana ar fi platita cu contract de doua persoane, care au luat partea la deja celebra masa de la Snagov. Presedintele Basescu a anuntat recent ca decizia de renuntare la alegerile anticipate a avut loc in urma unei intalniri avute la Snagov. La aceea masa au fost prezenti Peter Imre, Dinu Patriciu si Sorin Rosca Stanescu.

Frunzaverde s-a impacat cu Talpes

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, si senatorul independent Ioan Talpes, fost membru al PSD, nu numai ca au ingropat securea razboiului, dar aproape ca au trecut la gratulari reciproce.
Toate acestea dupa ce Talpes a anuntat ca va renunta la procesul de calomnie intentat lui Frunzaverde, dupa ce democratul a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului. “Regret, pentru ca domnia sa si cu mine suntem singurii care am facut ceva pentru acest judet”, a declarat Frunzaverde. La randul lui, Talpes s-a grabit sa aprecieze ca noua pozitie a democratului este un gest normal, ca intre “oamenii care accepta normalitatea”. Fostul membru marcant al PSD l-a dat in judecata pe Sorin Frunzaverde dupa ce acesta a afirmat, in luna aprilie, intr-o conferinta de presa, ca probabil nu ar fi fost inundatii de asemenea dimensiuni nici in Caras-Severin, nici in judetul Timis daca Talpes nu ar fi dat selectiv bani pentru primariile conduse de PSD, pentru ca alesii locali sa-si cumpere masini scumpe.

Geoana zice ca primarul Craiovei e al PSD, primarul zice ca nu

Sub pretextul pregatirii pentru apropiata sesiune parlamentara, intregul staff al PSD Ð Geoana, Nastase si Mitrea Ð a descins ieri la Craiova, unde s-a intalnit cu biroul permanent al filialei doljene. “Bomboana” a fost aruncata la sfarsitul intalnirii, iar aceasta purta numele “Aurel Solomon”!
Ion Calin a spus despre primarul Craiovei ca… “Niciodata n-a plecat din PSD!” Despre demisia acestuia a vorbit Nastase: “Eu nu am vazut nici o demisie!” Mircea Geoana l-a completat: “Aurica Solomon este membru al echipei PSD din Dolj!” Li s-a precizat ca anul trecut in vara primarul Craiovei a trimis demisia prin fax la filiala doljeana a PSD, printre altele, spunand atunci ca este revoltat de faptul ca Adrian Nastase s-a amestecat foarte mult in alegerile din cadrul PSD Dolj. Ion Calin a replicat: “Cate nu se fac prin fax!” Contactat telefonic, Antonie Solomon a spus: “Am fost la intalnirea cu PSD in calitate de primar al Craiovei, alaturi de primarii din Ploiesti si Pitesti. Am purtat discutii tehnice legate strict de Legea administratiei locale, nicidecum viitorul meu politic. Eu le-am trimis demisia si mi-o mentin. Sunt primar independent si ma simt foarte bine asa!”

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă