Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cu cât îi crește salariul Avocatului Poporului

Primul ministru interimar, Gabriel Oprea, a anunțat astăzi că începând cu luna august salariul preşedintelui, prim-ministrului, miniştrilor, celor doi preşedinţi ai Parlamentului, şefului ICCJ, şefilor de servicii de informaţii vor fi majorate în baza unei ordonanţe de Guvern.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2015 - 18:27

Primul ministru interimar, Gabriel Oprea, a anunțat astăzi că începând cu luna august salariul preşedintelui, prim-ministrului, miniştrilor, celor doi preşedinţi ai Parlamentului, şefului ICCJ, şefilor de servicii de informaţii vor fi majorate în baza unei ordonanţe de Guvern. 

De asemenea, și Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va beneficia de o indemnizație majorată alături de vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii Senatului şi Camerei Deputaţilor, preşedintele Consiliului Legislativ şi cel al Curţii de Conturi, şeful SGG şi cel al Cancelariei premierului, potrivit ordonanţei aprobate de Guvern.

Citește și: Guvernul A MĂRIT salariile DEMNITARILOR. Vezi cât vor câştiga preşedintele şi premierul

Astfel, la salariul lui Ciorbea de aproximativ 1.500 de euro se va adăuga suma de 19.055 lei brut (13.365 lei net). Majorarea va fi aplicată începând cu luna august. 

Totodată, miniştrii şi alte categorii de demnitari, inclusiv şefii serviciilor de informaţii, vor primi o indemnizaţie lunară de 19.055 lei brut (13.365 lei net). În această ultimă categorie au fost incluşi şi consilierii prezidenţiali, care au rang de ministru.

Citește și: Ciorbea a cerut băncilor să-l păsuiască pentru o datorie de 1,5 milioane euro

Aceeaşi indemnizaţie brută de 19.055 lei va fi acordată şi miniştrilor-delegaţi, vicepreşedinţilor, secretarilor şi chestorilor din Senat şi Camera Deputaţilor, secretarului general al Guvernului, şefului Cancelariei premierului, preşedintelui Consiliului Legislativ, preşedintelui Curţii de Conturi, directorilor SRI, SIE, SPP şi STS.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...