Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cu "papionul ca armă", Baconschi a ieşit la vânătoare de Andrei Marga.

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi (PDL) scrie, pe Facebook, că, "în pofida deciziei ridicole a CNSAS", ar trebui ca măcar participanţii la "protestul papioanelor", din vară, să iniţieze o petiţie pentru demiterea lui ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.12.2012 - 10:59

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi (PDL) scrie, pe Facebook, că, "în pofida deciziei ridicole a CNSAS", ar trebui ca măcar participanţii la "protestul papioanelor", din vară, să iniţieze o petiţie pentru demiterea lui Andrei Marga de la conducerea ICR, titrează mediafax.

Baconschi aminteşte că PNL a exclus-o din viaţa politică şi publică pe Mona Muscă, pe motivul colaborării cu Securitatea.

"Tot PNL îl sprijină azi pe Andrei Marga care a dat note informative sub nume de cod şi care călăreşte de două decenii funcţii importante pentru întreaga societate: rector şi ministru al Educaţiei, ministru de externe sau preşedinte ICR. Nu mai vorbesc despre temporara infiltrare a lui Marga în fruntea PNŢCD... Cred că în pofida deciziei ridicole a CNSAS (a mâncat usturoi, dar miroase a lavandă), ar trebui ca măcar participanţii la "protestul papioanelor" să deschidă o petiţie pentru demiterea lui Marga de la ICR. Să-şi pună USL, politic, pe cine vrea la ICR. Dar nu pe acest dascăl marxist, care şi-a făcut cariera pe turnătorii şi mistificări", mai scrie fostul ministru de Externe pe Facebook.

CNSAS a stabilit că Andrei Marga, fost ministru de Externe şi actual şef al ICR, nu a fost colaborator al Securităţii, deşi acesta a furnizat informaţii sub numele de cod Horia, fără a exista însă un angajament, decizia fiind luată în 6 noiembrie şi făcută publică vineri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...