CSAT va discuta privatizarea Petrom

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se intruneste, astazi, la ora 15.00, pentru a discuta despre contractul de privatizare a Petrom, privatizarile societatilor de distributie a energiei, resursele energetice pentru iarna, preturile de ...

Share

Cristina Darmina Iamandi 0 comentarii

22.11.2006 - 00:00
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se intruneste, astazi, la ora 15.00, pentru a discuta despre contractul de privatizare a Petrom, privatizarile societatilor de distributie a energiei, resursele energetice pentru iarna, preturile de achizitii la import.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni, cu primul-ministru, la Palatul Victoria, pentru a discuta detaliile sedintei CSAT. Tot luni, seful statului s-a intalnit cu presedintele grupului austriac OMV, Wolfgang Ruttenstorfer, care si-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu Guvernul.
Marti seara, la un forum pe teme energetice, presedintele Basescu a afirmat ca statul ar putea obliga societatile petroliere cu profituri mari obtinute din vanzarea de energie catre populatie, ca, printr-o "Lege de excedent pe profit", sa intoarca o parte din bani catre fonduri sociale, daca aceste companii nu ar decide singure acest lucru.

Citește totul despre:

Comentarii