15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Ce facem cu Mircea Geoană? Sunam la 112 să vină...

Crin Antonescu: Ce facem cu Mircea Geoană? Sunam la 112 să vină să-l ia?

Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept jenantă atitudinea lui Mircea Geoană din plenul Senatului, fostul social-democrat refuzând să plece de la şefia instituţiei după ce PSD l-a dat afară din partid.

“Nu comentez ce spune şi ce face domnul Geoană pentru că este chiar jenant. Ce facem? Sunăm la 112 să vină să-l ia? (…) Noi nu suntem aici nici la Guiness Book să vedem cât poate sta cineva într-un scaun. Ne putem distra aşa o oră, două, dar apoi trebuie să intrăm în normal”, a comentat Antonescu.

Liberalul a apreciat că “Geoană nu mai reprezintă în acest moment pe nimeni”, că “s-au îndeplinit toate formalităţile pentru întrunirea unei şedinţe a Biroului Permanent care să ia în discuţie şi să rezolve această chestiune în plen”.

“Constantăm vacantarea postului, se deschide competiţia, şi poate domnul Geoană începe o nouă viaţă pe acelaşi scaun, dar să asistăm în plen la manifestarea jenantă a domnului Geoană, asta nu putem face”, a spus Antonescu, acuzând astfel PDL că îl susţine pe fostul social-democrat. 

După ce l-au exclus în partid, social-democraţii au cerut, miercuri, convocarea de urgenţă a Biroului Permanent al Senatului pentru discutarea solicitării de revocare din funcţie a lui Mircea Geoană. Mircea Geoană a spus însă că nu poate da curs unei astfel de solicitări. După o pauză de consultă de peste o oră, plenul a decis convocarea acestui for pentru ora 12.00.

Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Sorana Cîrstea, în turul trei la Madrid, după o victorie în trei seturi în fața filipinezei Alexandra Eala

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Mastersul de la Madrid, după ce a învins-o în trei seturi pe filipineza Alexandra Eala,...
Ultima oră
Pe aceeași temă