Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Corneliu Vadim Tudor, din nou preşedinte PRM

Corneliu Vadim Tudor este din nou preşedinte al Partidului România Mare, prin decizia Tribunalului Bucureşti. Decizia nu e definitivă. La 27 iulie, în cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotărât ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.11.2013 - 16:44

Corneliu Vadim Tudor este din nou preşedinte al Partidului România Mare, prin decizia Tribunalului Bucureşti. Decizia nu e definitivă.

La 27 iulie, în cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotărât excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, înregistrându-se doar patru voturi împotrivă şi trei abţineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegaţi prezenţi.

Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate.

Citeşte şi: Vadim Tudor, acuzat de fals intelectual şi uz de fals

Citește totul despre:

Comentarii

loading...