16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportConservatorii se plang ca n-au loc de Voiculescu

Conservatorii se plang ca n-au loc de Voiculescu

Procentajul mic obtinut de Partidul Conservator in sondajele de opinie a generat nemultumirea in randul membrilor sai. Presedintele Consiliului Executiv, liderul filialei Prahova, Florin Anghel, spune ca isi doreste ca in cele sase luni de mandat pe care le are in fruntea Consiliului Executiv al PC sa imbunatateasca imaginea partidului. Florin Anghel recunoaste ca au fost discutii in partid, dar zice ca nu pe tema problemei personale a domnului Voiculescu legata de colaborarea cu Securitatea ca politie politica, ci “pe sondaje”. “Mi-am exprimat nemultumirea ca partidul, desi are oameni buni peste tot prin tara, nu reuseste sa creasca in sondaje”, spune Anghel.
Intrebat daca el nu crede ca problemele lui Dan Voiculescu afecteaza imaginea partidului, si asa ajunsa la 1%, Florin Anghel recunoaste: “Cred ca ar trebui sa avem niste sondaje de opinie in sensul asta. E greu sa ne pronuntam”.
Anghel nu se pronunta pentru organizarea acum a unui congres extraordinar, dar se balbaie cand vine vorba despre retragerea lui Voiculescu din fruntea PC: “Nu stiu ce sa va spun in momentul de fata. Oricum, la Consiliul National dl Voiculescu a spus ca doreste ca in perioada urmatoare sa gaseasca o forma pentru transferul de putere si a si exprimat la un moment o data de 2009”.
Purtatorul de cuvant al conservatorilor, deputatul Bogdan Ciuca, neaga insa existenta unor astfel de nemultumiri in interiorul partidului. Recunoaste insa faptul ca exista oameni in partid care pot fi “mai bine pusi in valoare”. “Nu, nu exista la ora aceasta subiect si nici macar asa, discutii pe la colturi, care sa vizeze postul de presedinte sau existenta unor aripi in PC. Exclus!”, a tinut sa-l contrazica pe Anghel purtatorul de cuvant Ciuca.
“Seniorii nu trebuie sa se teama de faptul ca juniorii vin cu forte proaspete, cu dinamism si cu mentalitati noi, pentru ca poate exista loc pentru toti. Iar juniorii nu-si doresc, iar eu nu mi-am dorit niciodata un loc decorativ sau sa stau degeaba sau sa fac niste lucruri, cum sa spun, statice – nu neaparat de stat degeaba, in sensul ca sa stai la birou. Eu sunt dinamic, eu vreau sa ma misc”, a declarat ieri si Bogdan Pascu, incercand sa dea cu dinamism din coate pentru a deveni vizibil.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă