Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comisia speciala pe cazul Atanasiu se intruneste luni

Consilierul prezidential pe probleme constitutional-legislative, Stefan Deaconu, a declarat ca o noua intrunire a Comisiei speciale pentru analiza cazului Atanasiu ar putea avea loc luni, pana atunci membrii comisiei urmand sa analizeze ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.07.2006 - 00:00
Consilierul prezidential pe probleme constitutional-legislative, Stefan Deaconu, a declarat ca o noua intrunire a Comisiei speciale pentru analiza cazului Atanasiu ar putea avea loc luni, pana atunci membrii comisiei urmand sa analizeze documentele transmise de Parchet. Membrii comisiei urmeaza sa analizeze aceste informatii, pentru a putea decide, la proxima intrunire, daca este cazul sa solicite informatii suplimentare de la diverse institutii sau sa invite la comisie si alte persoane.
Este posibil insa sa fie cerute suplimentar si alte documente, cum ar fi stenograma sedintei in care Teodor Atanasiu a fost audiat de Comisiile de aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului.
De asemenea, a mai afirmat consilierul prezidential, in functie de aceeasi analiza, ar putea fi invitate si alte persoane la audieri, eventual din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei. Comisia speciala urmeaza sa il informeze si pe ministrul Teodor Atanasiu in privinta demersurilor si deciziilor luate, acesta avand dreptul, conform legii, de a fi ascultat in cadrul comisiei si de a depune eventuale documente in apararea sa.

Citește totul despre:

Comentarii