Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coldea si Predoiu preiau fraiele SRI si SIE

Administratia Prezidentiala a anuntat ieri ca pana la desemnarea noilor sefi ai serviciilor de informatii, conducerea SRI va fi asigurata de prim-adjunct colonel Mihai Florian Coldea, iar conducerea SIE va fi asigurata de directorul adjunct ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.07.2006 - 00:00
Administratia Prezidentiala a anuntat ieri ca pana la desemnarea noilor sefi ai serviciilor de informatii, conducerea SRI va fi asigurata de prim-adjunct colonel Mihai Florian Coldea, iar conducerea SIE va fi asigurata de directorul adjunct general-maior Silviu Predoiu. Potrivit legii fundamentale, respectiv art. 65 lit. h, precum si prevederilor din Legea nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea SRI si din Legea nr. 1/1998 privind organizarea si functionarea SIE, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Romaniei va transmite Parlamentului Romaniei propunerile pentru numirea in functie a noilor directori ai serviciilor de informatii.

Citește totul despre:

Comentarii