Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNSAS organizeaza o expozitie itineranta

Executivul a alocat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) suma de 950.000 lei noi pentru organizarea "Expozitiei comemorative itinerante", care va prezenta publicului larg ororile savarsite de comunisti. Itinerarul ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.09.2006 - 00:00
Executivul a alocat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) suma de 950.000 lei noi pentru organizarea "Expozitiei comemorative itinerante", care va prezenta publicului larg ororile savarsite de comunisti. Itinerarul expozitiei, desfasurate in lunile octombrie si noiembrie, cuprinde principalele localitati unde au avut loc manifestari anticomuniste - Bucuresti, Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe, Iasi si Brasov. De asemenea, un modul expozitional va fi prezentat la Bruxelles, in octombrie, si la Budapesta, in noiembrie.

Citește totul despre:

Comentarii