Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce spune Raed Arafat despre relația sa cu premierul

Ssecretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a explicat, într-un interviu difuzat de B1Tv, că motivul pentru care nu a fost înlocuit din funcție până acum este că lucrează tehnic și depinde de premierul Dacian Cioloș dacă îl va elibera din funcție sau nu.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 28.11.2015 - 20:43

Ssecretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a explicat, într-un interviu difuzat de B1Tv, că motivul pentru care nu a fost înlocuit din funcție până acum este că lucrează tehnic și depinde de premierul Dacian Cioloș dacă îl va elibera din funcție sau nu. 

Arafat a spus că a lucrat excelent cu Victor Ponta, însă este loial celui care este prim-ministru în momentul de față: „Bine, loial în sensul că respect principiile. Loial înseamnă că eu trebuie să lucrez corect cu oamenii. Deci eu nu pot să fiu astăzi în Guvernul în care prim-ministru este Cioloș, și să ies să încep să vorbesc că Cioloș nu își face treaba bine. (...) Eu sunt o persoană care, totuși, lucrează tehnic. Când vine un prim-ministru, decide: mă ține sau nu mă ține. Eu nu fac parte și nu sunt ministru, pentru că atunci când ești ministru, când se depune mandatul primului-ministru, pleacă și miniștrii cu dânsul. Când ești secretar de stat, depinzi de prim-ministrul care vine. El te eliberează, el te ține dacă dorește. Și acest lucru este în mâna oricărui prim-ministru”, a precizat Arafat.

Secretarul de stat este în mijlocul unui scandal, după ce au fost deschise mai multe investigații pentru tragedia din clubul Colectiv,soldată cu moartea a 60 de persoane. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...