9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportBoureanu: Nu-mi plac blaturile, nu mi-au plăcut blaturile nici în PNL şi...

Boureanu: Nu-mi plac blaturile, nu mi-au plăcut blaturile nici în PNL şi nu mi-au plăcut nici în ’89

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, susţinător a lui Vasile Blaga, şi-a început discursul în timp ce în sală se scanda ”Emil Boc”. Acesta a replicat : ”dacă îmi permiteţi, cum ar spune americanul: ‘I don’t think so’, şi a continuat spuând că este nevoie de democraţie în partid.

”Nu mi se pare corect ca toţi susţinătorii lui Boc să stea în spate, unde sunt camerele. Nu este nevoie de domecraţie numai în popor. Trebuie să existe democratie în partid”, a spus Boureanu.

Acesta a mai spus că nu îi plac blaturile şi că nu i-au plăcut nici în ’89. ”Trebuie să existe competiţie în partid. Nu-mi plac blaturile, nu mi-au plăcut nici când eram în PNL, nu mi-a plăcut nici înainte de ’89. Imaginaţi-vă că suntem în ’89 şi aveţi grijă cum votaţi”, a subliniat vicepreşedintele PDL.

Boureanu a criticat faptul că discursurile au fost ”legate de trecut, şi, eventual, au făcut referire la sondajele de dinainte de algeri”

Vicepreşedintele PDL a declarat că este nevoie de o schimbare de ritm în cadrul partidului.

”Primarii au nevoie de un partid cu scor mare. Nu va faceţi că nu auziţi semnalele din exterior. Este nevoie de o schimbare de ritm. Asta o cer sondajele, asta o discutaţi acasă.

Boureanu a mai declarat că ”partidul s-a baronizat”.

Partidul s-a baronizat şi fiecare filială a putut trimite un ministru. Credeţi că nu se vede blatul din afară? Domnul Boc… Nu vă supăraţi, eu, din afara guvernului, v-am susţinut. Când am spus că funcţionează guvernul ca o maşină cu două bujii, unii au râs – guvernul trebuie susţinut de miniştri. Cel mai greu este să facem competiţie cu cărţile pe faţă, în interiorul unui partid.

Cele mai citite

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă