Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bogdan Stan susține că a fost demis de la ANAF după s-a opus la ideea alcătuirii unei baze de date comună cu STS

Bogdan Stan, fostul șef al ANAF, susține că a fost demis de la conducerea Fiscului după ce a avut obiecții la ideea înființării unei baze de date comune a ANAF și a STS.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.07.2017 - 09:28

Bogdan Stan, fostul șef al ANAF, susține că a fost demis de la conducerea Fiscului după ce a avut obiecții la ideea înființării unei baze de date comune a ANAF și a STS, informează HotNews.

Bogdan Stan a declarat, miercuri, că el a aflat că a fost demis de premierul Tudose doar din Monitorul Oficial.

Stan a mai declarat, referitor la Centrul Național de Informații Financiare, propus de premierul Mihai Tudose, că se va încerca și "se va și reuși" crearea unei baze de date comune Ministerul Finanțelor - ANAF -STS.

Stan a afirmat că el a semnat acest memorandum, dar cu "observații", pe motiv că această bază de date ar trebui sa fie gestionată de către ANAF, nu de Ministerul de Finanțe.

Pe de altă parte, "am semnalat ca implicarea STS in aceasta problema s-ar putea sa creeze un disconfort din punct de vedere al depunerii declaratiilor de catre contribuabili", respectiv un "grad mai redus de conformare", a precizat miercuri Bogdan Stan.

Citește totul despre:

Comentarii