19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportBloggerul Năstase îl vrea pe Ponta la Consiliul European

Bloggerul Năstase îl vrea pe Ponta la Consiliul European

Principala activitate a fostului prim-ministru, acum încarcerat pare să fie mediul online.Astăzi după-amiază, Adrian Năstase a mulţumit cititorilor şi fanilor săi de pe http://nastase.wordpress.com pentru susţinere şi  a blamat sistemul lui Traian Băsescu.

 

Fostul premier Adrian Năstase scrie, pe blog, că citeşte mult şi pregăteşte un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană, el precizând că se consideră “într-un fel de cantonament…”.

Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru comentarii şi pentru mesajele de încurajare. Le-am citit cu mare atenţie – ca de obicei – şi cu multă bucurie. Aflaţi despre mine că citesc mult şi că pregătesc un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană. Mă consider într-un fel de cantonament…”, scrie Năstase.

De asemenea, fostul premier scrie şi despre subiectul achetelor recente făcute de procurori în legătură cu votarea la referendum.

“La mine nu au venit procurorii să verifice dacă am votat de mai multe ori, pentru că ei ştiu cel mai bine că scopul principal al condamnării mele a fost ca în anii următori, să nu votez deloc. Şi nici să fiu ales…”, scrie Năstase.

Acesta este în prezent încarcerat la Jilava, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de doi ani cu executare la care a fost condamnat în această vară.

Preşedintele actual suspendat, Traian Băsescu, şi premierul Victor Ponta au avut, în această vară, o dispută despre persoana care trebuie să reprezinte România la Consiliul European.

Parlamentul a hotărât, prin vot, că premierul este cel care trebuie să facă acest lucru, însă Curtea Constituţională, sesizată, a decis că preşedintele Traian Băsescu trebuie să meargă la reuninea Consiliului.

Cu toate acestea, Victor Ponta a fost cel prezent la eveniment.

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...
Ultima oră
Pe aceeași temă