5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBlaga: Mai exista resurse pentru impacare

Blaga: Mai exista resurse pentru impacare

Partidul Democrat (PD) nu va sprijini niciun guvern din care nu face parte, a declarat astazi, la Craiova, secretarul general al PD, Vasile Blaga, care crede insa ca mai exista resurse pentru impacare.

"Cred ca cel mai bine ar fi o impacare, pentru ca a fost o guvernare indiscutabil de succes, care putea sa-si explice rezultatele mult mai mult, pana acum, opiniei publice. (…) Sa ramanem impreuna si sa nu mai fie cearta", a sustinut Vasile Blaga.

Respectarea Protocolului Aliantei D.A. este cheia rezolvarii tuturor problemelor, au sustinut atat Blaga, cat si liderul PD, Emil Boc.

"Daca la inceput se luau masuri impotriva oricarui cetatean PNL sau PD care se pronunta impotriva oricarei decizii luate, nu ajungeam aici", a afirmat secretarul general al democratilor.

In plus, Vasile Blaga a subliniat ca in Protocolul Aliantei D.A. "exista solutii pentru toate situatiile".

Cei doi au afirmat, totodata, ca Partidul Social Democrat (PSD) nu va vota impotriva unui guvern al Aliantei D.A., deoarece social-democratii nu doresc alegeri anticipate la jumatatea mandatului.    

"Va garantez un lucru: un guvern PNL-PD trece cu o larga majoritate prin Parlament. Cei care incearca sa faca jocuri, adica PSD-ul, nu vor vota impotriva unui astfel de guvern pentru ca vor ramane la jumatatea mandatului din Parlament. Restul sunt supozitii. PSD-ul nu va vota impotriva unui guvern al Aliantei", a spus Vasile Blaga.

Cu privire la mesajul transmis de presedintele Basescu, aseara, despre actuala situatie politica, Blaga a precizat ca "presedintele a explicat foarte clar ca sfanta impacare nu se refera la partide, ci la oameni".

"Presedintele nu doreste sa negocieze cineva in numele sau o pozitie vizavi de referendum", a mai spus Vasile Blaga, mentionand ca democratii nu au incercat si nici nu o sa incerce acest lucru.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă