Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Basescu l-a dojenit pe Tariceanu pentru restante

Presedintele Basescu a atras ieri atentia, la sedinta de Guvern, asupra restantelor ce trebuie rezolvate. Acestea sunt: modificarea Legii privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de ...

Share

Iulia Vaida 0 comentarii

13.01.2006 - 00:00
Presedintele Basescu a atras ieri atentia, la sedinta de Guvern, asupra restantelor ce trebuie rezolvate.
Acestea sunt: modificarea Legii privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune; elaborarea Legii administratiei publice locale, a Legii de desfiintare a duty-free-urilor, a Legii finantarii partidelor politice; elaborarea proiectelor de investitii in domeniul educatiei, conform angajamentelor asumate in timpul grevei sindicatelor din invatamant; elaborarea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii de transporturi, precum si a infrastructurii in mediul rural. Basescu a cerut respectarea obligatiilor asumate in campania electorala si prin programul de guvernare.
El a mai precizat ca sustine fara rezerve Guvernul in indeplinirea obiectivelor asumate, mentionand, in acelasi timp, ca nu va ezita sa atentioneze public Executivul daca va intarzia realizarea programului de guvernare. Seful statului a atentionat asupra privatizarii unor societati care detin suprafete intinse de teren, apreciind ca procesul de privatizare trebuie sa excluda aceste suprafete care nu sunt justificate de procesul de productie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...