Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Băsescu: Următorul proiect de ţară al României, unirea cu Basarabia

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la TVR 1, că unirea Moldovei cu România se va întâmpla deoarece ”sângele apă nu se face”. ”Un popor, când are ocazia să fie împrenă, nu ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.11.2013 - 19:22

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la TVR 1, că unirea Moldovei cu România se va întâmpla deoarece ”sângele apă nu se face”.

”Un popor, când are ocazia să fie împrenă, nu va renunţa. Nu mizez pe oameni politici, toată acţiunea mea legată de Republica Moldova a fost legată de ideea că poate ne vom uni, ştiu că nu e momentul acum, dar (...) acest lucru se va întâmpla, pentru că sângele apă nu se face”, a spus preşedintele la TVR 1.

Băsescu a susţinut că ”aderarea Ucrainei se joacă până în ultima clipă”. Dacă ţara est europeană nu va adera, atunci va apărea ”un pericol” pentru Moldova, dar şi pentru România.

”Este în interesul nostru naţional ca Ucraina să avanseze spre Uniunea Europeană. (...) Rusia nu trebuie condamnată, ştim toţi care este politica Rusiei, de a-şi impune supremaţia în spaţiul ex-sovietic. Federaţia Rusă fără Ucraina nu este la fel de puternică”, a spus Băsescu.

”În condiţiile în care Ucraina face pasul înapoi, România va trebui să continue susţinerea Moldovei şi chiar să o intensifice. Următorul proiect de ţară pentru România este: Vrem să ne întregim ţara”, a mai spus preşedintele.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...