Bădălău (PSD): Moțiunea de cenzură va fi transmisă Guvernului cu poșta specială, coordonată de SRI

Președintele executiv al PSD, senatorul Nicolae Bădălău, a declarat că textul moțiunii va fi trimis Guvernului cu poșta specială, duminică, după ce moțiunea va fi depusă la Parlament.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2017 - 16:36

Președintele executiv al PSD, senatorul Nicolae Bădălău, a declarat că textul moțiunii va fi trimis Guvernului cu poșta specială, duminică, după ce moțiunea va fi depusă la Parlament, informează Agerpres.

Întrebat dacă moțiunea va fi citită duminică în Parlament în condițiile în care s-a vehiculat faptul că ea nu poate fi înregistrată la Guvern pe motiv că Registratura Executivului este închisă duminica, Bădălău a explicat: "Din punct de vedere constituțional, Parlamentul nu este subordonat Guvernului. (...) Noi nu facem decât să informăm cu textul moțiunii Guvernul. (...) Noi aveam obligația să trimitem textul moțiunii Guvernului. (...) Există o poștă specială prin care o să se transmită. Acum, dacă cei de la guvern nu vin o săptămână la serviciu — cei trei probabil că se îmbolnăvesc mâine, nu sunt decât trei — asta nu înseamnă că România stă și Legislativul nu funcționează".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...