16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportAntonescu, despre migrarea lui Frunzăverde în PNL: De asemenea momente e nevoie...

Antonescu, despre migrarea lui Frunzăverde în PNL: De asemenea momente e nevoie în politica românească, de momente ale adevărului

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că Sorin Frunzăverde este binevenit în PNL, fiind un “câştig real” pentru partid.

“Sorin Frunzăverde este binevenit alături de noi. Este un câştig real pentru PNL şi lucrul acesta îl spun în calitate de preşedinte al PNL şi cunoscând de multă vreme opiniile colegilor mei despre Sorin Frunzăverde”, a spus Crin Antonescu.

Antonescu a spus că mutarea fostul primvicepreşedinte al PDL Sorin Frunzăverde în PNL reprezintă un “moment al adevărului”, şi că acesta este “singurul om cu o identitate cu adevărat de dreapta din PDL”.

“De asemenea momente e nevoie în politica românească – de momente ale adevărului. Un om politic are curajul de a spune lucruri pe care le crede, chiar dacă sunt grave şi chiar dacă pot să afecteze 20 de ani de muncă. Este singurul om cu o identitate cu adevărat de dreapta din PDL”, a zis preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai spus că migrarea lui Frunzăverde de la PDL la PNL reprezintă un semnal de alarmă care întăreşte vocea Opoziţiei, ne mai putând fi vorba acum de “partizanat politic”.

“Câtă vreme Opoziţia a spus lucruri despre gravitatea stării României, au putut fi spulberate sub pretextul de partizanat politic. Acum acest om din Coaliţia de Guvernământ ne spune că acest partid nu serveşte interesele ţării, că România a devenit un stat poliţienesc”.

Sorin Frunzăverde a declarat, miercuri, că România este “un stat poliţienesc”, în care îţi pui problema dacă nu ai telefonul ascultat sau chiar dacă nu există înregistrări ambientale, subliniind că nu se referă la înregistrările făcute de presă.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL.

Cele mai citite

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă