13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportFratele lui Radu Mazăre, cercetat pentru luare de mită

Fratele lui Radu Mazăre, cercetat pentru luare de mită

UPDATE. Alexandru Mazăre, senator PSD, a fost audiat, joi dimineață, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în calitate de învinuit în dosarul în care este cercetat și fratele său, Radu Mazăre, primarul orașului Constanța. 

Procurorii l-au anunțat pe Alexandru Mazăre că este cercetat pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

La ieșirea de la sediul DNA, Alexandru Mazăre a declarat că este nevinovat și că nu va ”face jocul procurorilor”, deoarece anchetarea sa este doar un ordin politic. După audierile din această dimineață, senatorul PSD nu a primit interdicție de a părăsi țara.

"Nu doresc să fac alte comentarii, pentru că este o procedură judiciară în curs. După cum bine ştiţi, Codul de procedură penală s-a modificat, astfel că noi ne abţinem să facem declaraţii, în schimb de la DNA apar de cele mai multe ori stenograme, ceea ce mie mi se pare cu totul anormal. Repet, refuz să mai joc rolul în această telenovelă numită telejustiţie", a mai spus Alexandru Mazăre.

 

_ _ _ _

Alexandru Mazăre, senator PSD și fratele lui Radu Mazăre – primarul orașului Constanța, este audiat, joi dimineața, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, transmite B1 TV.

Potrivit primelor informații, Alexandru Mazăre este audiat în calitate de făptuitor în dosarul în care este învinuit și fratele său, Radu Mazăre.

Radu Mazăre, fratele senatorului Alexandru Mazăre, este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, prin intermediul lui Elan Schwartzenberg, pentru a-l ajuta pe primul să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul constănțean „Henri Coandă”.

Potrivit rechizitorului procurorilor DNA, o parte din banii virați de Morgenstern au ajuns și în contul lui Alexandru Mazăre, motiv pentru care senatorul PSD este audiat în calitate de învinuit.

Alexandru Mazăre este senator PSD din anul 2008, iar între anii 2004-2008 a fost deputat. De asemenea, fratele edilului de Constanța se laudă cu formarea noii echipe PSD Constanța, pe care a format-o împreună cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre, după cum scrie acesta site-ul său.

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’;if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/706aa46d10cdcd6d5cc727d2b055fdea/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă