Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Afara cu Mitrea din PSD

Gruparea fostilor democrati adusi de Nastase la PSD, Duvaz, Sassu si Severin, caror li s-au alaturat vicepresedintii Titus Corlatean, George Maior si secretarul executiv Dan Mihalache, a inceput o campanie de strangere de semnaturi in filialele ...

Share

Rl online 0 comentarii

18.09.2006 - 00:00
Gruparea fostilor democrati adusi de Nastase la PSD, Duvaz, Sassu si Severin, caror li s-au alaturat vicepresedintii Titus Corlatean, George Maior si secretarul executiv Dan Mihalache, a inceput o campanie de strangere de semnaturi in filialele partidului pentru excluderea lui Miron Mitrea. In urma cu o luna, sus-numitii i-au inaintat lui Mircea Geoana o scrisoare-apel pentru relansarea reformei interne a PSD, sustinand ca "daca in luna octombrie nu se relanseaza reforma, PSD nu mai are sanse de salvare". Gruparea sustinea chiar si varianta organizarii unui Congres extraordinar in luna octombrie, recomandandu-i lui Mircea Geoana sa candideze din nou la presedintia partidului, pe baza unei motiuni reformatoare. Acum insa, in contextul recentelor conflicte dintre o parte a liderilor PSD si secretarul general Miron Mitrea, initiatorii demersului pro-reforma cer eliminarea din partid a lui Mitrea, pe considerentul ca acesta este "o piedica in calea schimbarii partidului". Potrivit unuia dintre membrii gruparii mentionate, "Miron Mitrea este indezirabil pentru PSD si Mircea Geoana trebuie sa isi asume responsabilitatea indepartarii acestuia din partid". Interesant este ca se face o diferenta neta intre Mitrea si Hrebenciuc, acesta din urma nefiind o "tinta" pentru excludere, deoarece, dupa cum a explicat sursa citata, "a fost destept si s-a dat singur la fund". Oficial, membrii gruparii anti-Mitrea nu recunosc existenta demersului lor. Deputatul Dan Mihalache, secretar executiv al PSD, ne-a declarat ca "el este preocupat de activitatea de euroobservator la Bruxelles", dar a admis ca "o scrisoare s-ar putea sa existe". Titus Corlatean ne-a spus ca "nu stie nimic de scrisoare, dar, daca se gandeste in sensul reformei, el este de acord".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...