18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportAdriana Saftoiu a demisionat

Adriana Saftoiu a demisionat

Adriana Saftoiu a demisionat, anunta agentiile de presa Rompres si Newsin. Palatul Cotoceni nu a confirmat stirea. Hotnews sustine, citand surse din PD ca demisia Adrianei Saftoiu a fost provocata de neintelegerile dintre aceasta si Elena Udrea, fost consilier prezidential.

Potrivit agentiei Mediafax, care citeaza surse din PD, aceasta decizie ar surveni unei dispute cu presedintele Traian Basescu, care i-ar fi reprosat o discutie pe care aceasta ar fi avut-o cu secretarul general al PD Vasile Blaga pe tema situatiei din partid si a Elenei Udrea.

Adriana Saftoiu nu a putut fi contactata pentru a confirma informatiile, insa surse de la Palatul Cotroceni au lasat sa se inteleaga ca Adriana Saftoiu a decis sa paraseasca postul de consilier prezidential. Potrivit surselor citate, Traian Basescu refuza sa ia in calcul demisia lui Saftoiu.

 

Adriana Saftoiu a condus Departamentul de Comunicare din cadrul Administratiei Prezidentiale din decembrie 2004, odata cu preluarea mandatului de sef al statului de catre Traian Basescu.

Daca demisia lui Saftoiu se confirma, din echipa de consilieri prezidentiali cu care presedintele Traian Basescu se instala la Palatul Cotroceni, in decembrie 2004, dupa castigarea alegerilor, nu mai exista niciun consilier in functie.

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă