Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

48% din francezi se opun aderarii Romaniei la UE

Potrivit unui sondaj realizat de Institutul CSA, 48% din francezi se opun aderarii Romaniei la UE, in timp ce impotriva Bulgariei se opun 44%. Aderarea Romaniei este sustinuta de 45% din francezi, iar a Bulgariei de 49%. Sondajul a fost efectuat ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Potrivit unui sondaj realizat de Institutul CSA, 48% din francezi se opun aderarii Romaniei la UE, in timp ce impotriva Bulgariei se opun 44%. Aderarea Romaniei este sustinuta de 45% din francezi, iar a Bulgariei de 49%. Sondajul a fost efectuat in perioada 6-7 iunie, dupa ce electoratul francez si cel olandez au respins prin referendum ratificarea Constitutiei europene. Majoritatea francezilor doresc renegocierea tratatului european (61%) si 74% considera ca Franta poate obtine "progrese semnificative" in ceea ce priveste Constitutia europeana.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...