6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSport"Tariceanu va fi fortat sa demisioneze si astfel vom avea alegeri anticipate...

“Tariceanu va fi fortat sa demisioneze si astfel vom avea alegeri anticipate in toamna”

Senatorul PSD de Prahova Antonie Iorgovan, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca "premierul Calin Popescu Tariceanu va fi fortat sa demisioneze si astfel vom avea alegeri anticipate in toamna".

"Daca saptamana viitoare nu vine in Parlament cu un Guvern restructurat, sa putem sa stam de vorba pe programul pe care are de gand sa-l realizeze, in toamna vom avea alegeri anticipate", a afirmat Iorgovan.

Senatorul PSD de Prahova crede ca Romania nu-si poate permite luxul unor alegeri anticipate in acest an pentru ca va pierde banii europeni din care nu a absorbit pana in prezent decat 4%.

Senatorul Iorgovan sustine ca premierul nu are sanse sa treaca un Guvern restructurat prin Parlament daca din acesta vor face parte "actualul ministru al Sanatatii si cel de la Cultura sau ministri ai PD, in special Monica Macovei, care este un bolovan de gatul premierului Tariceanu".

Antonie Iorgovan a mai precizat ca daca primul ministru nu este constient de ceea ce se asteapta de la el, atunci "Tariceanu si partidul lui vor avea soarta pe care au avut-o taranistii".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă