6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSport"Nu sunt sef de santier!"

“Nu sunt sef de santier!”

Podul de la Maracineni pare sa fie mai nou motiv de cearta intre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu.

“Nu sunt sef de santier. Nu trebuie sa ma duc in fiecare zi”, i-a replicat, ieri, seful Guvernului lui Basescu. Acesta a declarat marti seara, dupa ce l-a vizitat pentru a saptea oara de cand a fost distrus podul de la Maracineni, ca in zona se vor “buluci” si premierul, si ministrii, ca sa nu ramana mai prejos. “Ma duc nu sa ma plimb. Sunt inginer constructor si pot sa apreciez daca lucrul se desfasoara la nivelul si in ritmul care sa ne permita realizarea termenelor de dare in functiune”, si-a justificat Tariceanu vizitele facute la podul aflat in constructie.
Mai mult, el a tinut-o una si buna ca va merge in tara in toate zonele afectate de inundatii, “sa vad modul in care decurg lucrarile”.
Intrebat explicit daca l-a deranjat declaratia lui Basescu, seful Guvernului s-a facut ca nu este la curent cu aceasta. Iar cand, spre instiintare, i-a fost reprodusa, a murmurat: “Ma rog!”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă