Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Nici un caz de mare coruptie rezolvat pana acum!"

Comisarul european a avut o intrevedere de o ora cu ministrul Justitiei din Romania, Monica Macovei. Dupa intalnire, el a declarat ca Raportul Comisiei in domeniul Justitiei va fi foarte realist. S-a facut ceva in ceea ce priveste reforma ...

Share

Mihail Mihailescu 0 comentarii

14.10.2005 - 00:00
Comisarul european a avut o intrevedere de o ora cu ministrul Justitiei din Romania, Monica Macovei. Dupa intalnire, el a declarat ca Raportul Comisiei in domeniul Justitiei va fi foarte realist. S-a facut ceva in ceea ce priveste reforma justitiei in Romania, dar mai sunt inca multe de facut. Problema cea mare ramane, ca si pana acum, coruptia. Rehn a afirmat ca nu exista "nici un caz de mare coruptie rezolvat pana acum".
Monica Macovei a dezbatut impreuna cu Olli Rehn problemele cu care se confrunta justitia in Romania. El a subliniat faptul ca procesele dureaza mult prea mult timp. Cauza - supraincarcarea pe dosare pe judecator. Olli Rehn crede ca o solutie ar putea fi preluarea unei parti a muncii de judecator de catre grefieri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...