10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSport"Lasam asa... o senzatie ca bajbaim cumva"

“Lasam asa… o senzatie ca bajbaim cumva”

– Gheorghe Funar, senator PRM: “Va multumesc, domnule presedinte, pe durata mandatului Camerei (…) acelasi personaj, care nu invata nici din propriile greseli, vine si ne propune ca, pe picior, sa modificam regulamentul de desfasurare a sedintelor comune si ne propune dansul, in baza unei lungi cugetari, niste solutii demne de un spital”.
– Puiu Hasotti, senator PNL: “Ma bucur ca si colegii nostri deputati au putut savura din inteligenta si intelepciunea antevorbitorului, care intr-adevar nu are nevoie de nici un fel de consult medical. Altii!”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Va rog sa votati toata lumea. Repet. Avem cvorum. Reluam votul. Aveti putina rabdare. Chiar trebuie sa repetam votul, pentru ca unii colegi sunt cu telefonul la ureche si fac altceva! Va rog sa votati. Va rog sa votati. Va rog sa numarati cati suntem in sala. Deci suntem in cvorum, reluam inca o data votul”.
– Viorel Stefan, senator PSD: “Distinsi domni din dreapta, care cu nonsalanta repetati niste cifre nerealiste, vi se potriveste mai bine discursul despre plapuma si lana decat despre cifre macroeconomice”.
– Gheorghe Funar, senator PRM: “Al saselea dintre proiectele de lege prezentate, la care se solicita urgenta, se refera si la combaterea daunatorilor si a buruienilor in agricultura si silvicultura. Vine iarna si le combate singura!”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Va multumesc foarte mult pentru aceste sfaturi intelepte, numai ca la ora actuala sunt 68 in sala. Deci, intamplator, noi vedem de la tribuna, de aici…, iar in momentul cand facem apelul avem 80 si pleaca 15 (…) Cred ca va trebui sa gasim pana la urma o formula, probabil cu acceptul tuturor sa mergem in felul urmator: sa inchidem pentru patru ore usile, sa votam, dupa care sa luam o pauza de un sfert de ora si iar sa inchidem usile pentru ca presupun ca totusi nu se poate bea atat de multa cafea intr-un sfert de ora”.
l Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor: “Incepem cu o anumita intarziere datorata, sa spunem, lipsei de entuziasm a unora dintre colegi, care nu au revenit inca din pauza”.
– Miron Mitrea, deputat PSD: “Lasam asa o senzatie ca bajbaim cumva in aceasta chestiune. Ceva… plutim, deci nu sunt convins ca o asemenea, si cred ca am gresit in momentul in care nu am facut cum am simtit prima oara cand ati intervenit (…) Domnule ministru, luati dvs. cuvantul, poate reusesc sa inteleg de la dvs.”.
– Anghel Stanciu, deputat independent: “In acest mod putem sa nu avem mustrari de constiinta, pentru ca nu stim ceea ce votam, neavand timpul disponibil la a medita asupra textelor”.
– Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor: “Atunci cand va referiti la unul dintre colegi, daca se poate sa adaugati la numele lui si calitatea pe care o are. Eventual sa adaugati, cum se intampla in alte parlamente, o formula de genul: "distinsul reprezentant al Opozitiei, domnul cutare", "onorabilul reprezentant al Grupului…". Pentru ca altfel nu se va sti daca este vorba de persoane in viata sau nu, despre membri ai Parlamentului sau nu”.
– Radu-Catalin Dragus, deputat PD: “In urmatoarele zile si in dezbaterile acestea generale veti avea surprinderea sa aflati foarte multe lucruri noi: cate comune are judetul Dolj si cum se numesc ele; veti mai afla cum se fac 3 miliarde de euro, taind din bugetul SRI maturile si detergentii”.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă