15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSport"Hotii de buzunare pot lua lectii in aceasta sala a Senatului"

“Hotii de buzunare pot lua lectii in aceasta sala a Senatului”

– Gheorghe Funar, senator PRM: “Imi pare rau de tentativa nereusita a distinsului senator Puiu Hasotti, care a incercat sa foloseasca limba cailor, dar a vorbit in cea a catarilor”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Chiar daca se scot cartelele pe scaunele libere nu se modifica prezenta”.
– Paula Ivanescu, senator PD: “De cand este domnul Funar politaiul Senatului?”.
– Serban Nicolae, senator PSD: “Ca membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari, nu am fost de acord la comisie, ci am lipsit, nu am fost prezent”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Doamna senator Norica Nicolai, nu mai alergati ca e pericol, sunt si trepte acolo…”.
– Dan Sabau, senator PNL: “In numele Comisiei pentru sanatate, ecologie si sport, as vrea sa nu-i banuim pe sportivi ca fac acelasi lucru ca si noi, ca e pacat”.
– Teodor Melescanu, senator PNL: “Merg sa-i aduc in sala pe cei care voteaza pe afara…”.
– Gheorghe Funar, senator PRM: “Hotii de buzunare pot lua lectii, in aceasta sala a Senatului, cum se poate lucra cu cartelele”.
– Radu Berceanu, senator PD: “Mai avem sa ne punem piuneze pe scaune sau sa ne blocam in lifturi, ca sa nu vina un numar de senatori si sa nu fie cvorum”.
– Adrian Paunescu, senator PSD: “Nu sunt multe clipele in care sa avem sentimentul ca pe aici, pe unde nevrednicii de noi ne trecem viata, vine din cand in cand istoria”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Domnule senator Paunescu, microfonul 4, scuzati-ma, nu merge microfonul 4, ne cerem scuze. Nu stiu ce i-ati facut in coltul acela (…). Sunt doi fosti ministri ai Agriculturii acolo si probabil ca de acolo ni se trage”.
– Gabriel Zamfir, deputat PNL: “Nu pot sa va respect. Electoratul m-a trimis aici sa va dispretuiesc”.
– Miron Mitrea, deputat PSD: “Nu stiu ce a fost cu alti colegi de-ai nostri care au condus Camera, pentru ca nu am fost intotdeauna prezent sau foarte atent”.
– Dan Radu Rusanu, deputat PNL: “Iubesc ursul, domnule deputat, mai putin cutumele… Dar pe urs il iubesc”.
– Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor: “Nu stiu daca vor trebui stabilite cote de vanatoare la fluturi, nu stiu daca la licurici va trebui sa luam masuri”.
– Anghel Stanciu, deputat independent: “Va accept scuzele, pentru ca de 13 ani am constatat ca cei de sus nu-i mai vad pe cei de jos. Nu puteati sa faceti dumneavoastra exceptie!”.
– Miron Mitrea, deputat PSD: “Stati o secunda ca sa incerc sa procesez, pentru ca nu sunt de acord cu domnul deputat”.
– Anghel Stanciu, deputat independent: “Este primul caz de cand stiu eu, de circa 13 ani, cand motivarile sunt de genul indirect si imi cer scuze fata de Comisia de Regulament, dar ele, in fapt, sunt de genul: “Asa vor muschii mei!”. Aceasta este! Si na corelare cu ce s-a admis! Nu s-a admis nimic! Asa vor muschii mei, asa fac! (…) La primul articol, unde a fost respins cu motivatia: “Precizarile sunt super”. Este in bataie de joc facut sau noi am ramas in urma generatiei care spune: “E super, e OK, e… nu stiu ce… e cool!””.
– Radu Podgorean, deputat PSD: “Discutam, de fapt, vointa Puterii de a mai pune mana pe un ciolan si dupa aceea sa-l duca la gura si sa-l molfaie, asa cum face doamna Musca in fata camerelor de luat vederi”.
– Sorin Cristian Dumitrescu, deputat PSD: “Apreciez gestul colegului nostru, dar a turnat apa intr-un pahar de unde a mai baut cineva. Eu nu pot sa fac acest lucru”.
– Alexandru Ciocalteu, deputat independent: “As dori sa va vorbesc in calitate de medic, dar nu am curaj. Nu pot sa fac terapie de grup si personala, mi-ar lua prea mult timp”.
– Ioan Timis, deputat PSD: “Am sa va spun cum rezolvam dilema shakespeariana de a fi sau a nu fi prezent in Comisia juridica, intelectual si fizic in acelasi timp”.

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă