12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSport"E o greseala ca vorbiti dvs. din amintiri din copilarie"

“E o greseala ca vorbiti dvs. din amintiri din copilarie”


Gheorghe Funar, senator PRM: “Dansul, fiind vicepresedinte al Uniunii Scriitorilor, neexistand functia de vicepresedinte al Uniunii Cititorilor, e necesar ca domnul vicepresedinte al Camerei Deputatilor sa-l ajute sa iasa din aceasta dilema”.

Puiu Hasotti, senator liberal: “As vrea sa ma adresez colegilor din arcul guvernamental si sa-i rog ca in loc sa vocifereze atunci cand vorbeste distinsul domn senator Funar sa-i admire sclipitoarea inteligenta si impecabila lui logica. De asemenea, ii rog sa fie ingaduitori, sa fie crestini: are probleme!”

Viorel Stefan, senator PSD: “Pai, cum sa fie greseala, daca asa scrie in…? E o greseala ca vorbiti dvs. din amintiri din copilarie, dar in legislatie asta este!”

Gheorghe Funar, senator PRM: “Domnia sa e absent acum, doar cu o ureche ma asculta, este senator in limba maghiara al UDMR”.

Radu Berceanu, senator PD: “Cati dracu sunt aici? Ca nu voteaza, domnule!”

Miron Mitrea, deputat PSD: “Fac apel si la liderii grupurilor parlamentare sa-si invite colegii in sala, pentru ca, dupa ce vom avea secretari si ministru, vom numara parlamentarii si vom constata lucrul care este vizibil cu ochiul liber, ca suntem cu mult sub cvorum”.

Marcu Tudor, deputat PRM: “Avand in vedere ca unii dintre noi au obosit atat de tare incat au devenit destul de incoerenti in ce explicatii dau si paralel cu legea de cele mai multe ori, va rugam sa ne lasati sa ne odihnim pana maine”.

Dan Iosif, deputat PSD: “Rog pe domnul ministru al Finantelor sa ierte onorabilii membri ai Parlamentului pentru ca nu se pot ridica la nivelul spiritual al logicii in care gandeste dansul si mergand pe firul logicii rationale…”

Anghel Stanciu, deputat independent: “Asta nu-i pomelnic, astia-s ministrii care ti-au marcat viata matale! Domnule presedinte, va rog sa luati act ca pomelnic e la morti, astia-s vii!”

Valer Dorneanu, deputat PSD: “Sper sa fiti primul care va veti reveni de la analiza aceasta de finantist, cu sange rece, de moneda metalica in timp de iarna si veti lasa sa curga si sange de armean”.

Miron Mitrea, deputat PSD: “Daca doriti sa sprijiniti trecerea bugetului, stati in sala, este o solutie simpla, ca sa putem merge mai departe. Au si iesit 3 de cand am spus sa nu iasa. Uitati 2 senatori cum se inghesuie acolo! O secunda, domnule deputat, sa salut colegii care pleaca: Va salut, o seara buna! Acum au mai iesit inca 5 colegi. Sunt aici sus, daca vreti va spun si cum ii cheama. Este adevarat, au intrat 2. Este o gaura doar de 3”.

Anghel Stanciu, deputat independent: “Pentru ce? Pai, pentru copii, pentru sistemul de protectie. Putem noi sa limitam numarul lor? Nu, pentru ca exista un proces tehnologic clar, care nu poate fi oprit. Aici nu-i ca fabrica, o inchizi! Si daca nu suntem atenti, ies cu handicap”.

Ilie Merce, deputat PRM: “In Romania nu exista intoleranta etnica si asta o recunosc si institutiile europene. Dar unii dintre noi o provoaca prin pretentii exagerate, prin exces”.

Valeriu Zgonea, deputat PSD: “Mie teama ca dvs. nu intelegeti in romana, darmite sa va spun in franceza (…) Domnule presedinte, aveti o singura obligatie: constatati lipsa cvorumului si plecam de unde am venit”.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă