13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSport"Ciolanita si scaunita cronica in puseu de agresivitate"

“Ciolanita si scaunita cronica in puseu de agresivitate”

– Puskas Valentin Zoltan, senator UDMR: “Padurile noastre arata la fel ca si Senatul, atunci cand sunt declaratii politice sau intrebari si interpelari, pe ici, pe acolo, cate un copac”.
– Adrian Paunescu, senator PSD: “Uraganele, cicloanele, tornadele s-au flescait umilite in fata acestei performante exceptionale”.
– Dan Carlan, senator PD: “Inca nu ni s-au uscat lacrimile de la dezbaterile indelungi de saptamana trecuta”.
– Teodor Melescanu, senator PNL: “Uneori si calculatorului ii este de ajuns ce aude si se blocheaza”.
– Petre Daea, senator PSD: “Nu vreau sa raman subrezit de lipsa unui raspuns la o intrebare pertinenta”.
– Teodor Melescanu, senator PNL: “Sa instalam si in holul Senatului cateva posturi de votare”.
– Adrian Paunescu, senator PSD: “Prima chestiune era sa-i spuneti dumnealui ori sa taca, ori sa vorbeasca descifrabil (…) Nu dialoghez cu sala, ci cu eternitatea”.
– Varujan Vosganian, senator PNL: “Traditia ultimilor 15 ani a aratat ca in politica poti spune orice, intotdeauna se gaseste cineva dispus sa te creada”.
– Petre Daea, senator PSD: “Domnul presedinte Radu Berceanu, ca inginer, intelege acest lucru. S-ar putea sa fim si din aceeasi zodie. Care este zodia dvs., domnule presedinte? (…) Zodia Pestilor? Vedeti ca pluteste? Nu se ineaca.”
– Anghel Stanciu, deputat independent: “Nu as fi venit daca nu as fi ascultat indemnul distinsului meu coleg, Titus Corlatean, de a pune mana pe carte, si am pus mana pe carte si, surpriza, am si citit”.
– Dan Nica, deputat PSD: “Cu totii suntem obligati sa discutam un regulament stupid, scuzati-mi expresia, voiam sa spun si idiot”.
– Emil Radu Moldovan, deputat PSD: “In 15 secunde, chiar daca era extraterestru, domnul Stirbet nu reusea sa citeasca si sa supuna votului 200 de articole si alte sute de amendamente (…) Credibilitatea noastra n-a fost niciodata mare, acum cred ca nu mai exista”.
– George Baesu, deputat PSD: “Este mai greu sa te imbraci in platosa, sa te duci la lupta si dupa aceea sa mergi la un concert de camera”.
– Cornel Stirbet, deputat PNL: “Poate fi chiar adevarat ca parlamentarii sunt cele mai corupte, inutile si dezagreabile personaje din lumea politica romaneasca”.
– Dumitru Bentu, deputat PSD: “Sub ploile de septembrie, de octombrie si din tot anul, oamenii neputinciosi privesc spre cerul nemilos din care Dumnezeu, enervat pe netrebnicii de joc, varsa o ploaie rea si nesfarsita”.
– Liviu Campanu, deputat PNL: “Mult stimatii si iubitii (cred ei) s-au suparat luandu-si jucariile, parasind sala. Sa-i fi vazut ce dragalasi erau cand se buluceau care la lopetica, care la galetusa, plecand repede sa construiasca castele de nisip, ca de acelea ale lor, adevarate, se cam plictisisera (…) Pentru ca orice suferinta psihica determina in timp si suferinte fizice n-ar fi deloc deplasat sa numim acest comportament in limbaj medical: ciolanita si scaunita cronica in puseu de agresivitate”.
– Florin Aurelian Popescu, deputat PNL: “Consider ca este necesara restructurarea clasei politice, iesirea din urmuzism si intrarea in sisifism, renuntandu-se la oglindareala scandaloasa”.
l Viorel Oancea, deputat PNL: “Citind prin unele carti ca "meseria este bratara de aur", colegii nostri, vajnici membri PSD, lupta de ceva timp pentru introducerea in nomenclatorul meseriilor din Romania, a unei noi ocupatii: demagogia”.
l Viorel Pupeza, deputat PSD: “Viata fluturilor este pe cat de stralucitoare pe atat de scurta. Acestea sunt insecte cu metamorfoza completa, de la stadiul de larva sau omida se transforma in nimfa sau crisalida, apoi in fluture”.
l Marian Sarbu, deputat PSD: “Sa fiti atenti ce sustineti pentru ca vin la microfon”.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă