10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSport"Ce este ilogic in mine nu intra"

“Ce este ilogic in mine nu intra”

– Vasile Dancu, senator PSD: “Cred ca intr-un soi de democratie a naturii, fiinta cinstita a colegului nostru, fiinta ascunsa si imposibil de politizat s-a revoltat intr-o maniera bulimica, a rabufnit spre dorinte si bucurii simple”.
– Adrian Paunescu, senator PSD: “Un Parlament Zero Cameral le-ar rezolva pe toate si tara ar putea fi condusa foarte bine la telefon, chiar la telefon public”.
– Gheorghe Funar, senator PRM: “In 28 decembrie a fost desemnat prim-ministru al Romaniei domnul Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu, nu Calin Popescu Tariceanu care este, banuiesc, o alta persoana”.
– Radu Berceanu, senator PD: “Frumusetea fazei nu te lasa”.
– Doru Ioan Taracila, senator PSD: “Distinsul presedinte al comisiei joaca alba-neagra cu noi”.
– Petre Daea, senator PSD: “Nu insusesc amendamentele dumnealui pentru ca sunt lipsite de logica, iar ce este ilogic in mine nu intra”.
– Doru Ioan Taracila, senator PSD: “Ma bucura ca ati inteles ceea ce eu inca nu am spus si ca, cu cat vor dura mai mult dezbaterile in Senat, nici nu va trebui sa mai vin la Senat, pentru ca dvs. ati inteles dinainte ce trebuie sa votati”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Amandoi cam au dreptate, dar nu stim precis…”.
– Gheorghe Funar, senator PRM: “Acum avem un alt amendament, al celor opt plus unu. Opt de la PRM, plus domnul Daea de la PSD, ca la un echipaj de canotaj, tinand seama si de apa de afara”.
– Liviu Doru Bindea, senator PRM: “Mai bine va aduceti tobe, doamnelor si domnilor colegi, si va trasformati in senatori-tobosari”.
– Gyorgy Frunda, senator UDMR: “Discutiile au avut loc intre domnul Funar si domnul Funar, zile intregi”.
– Serban Nicolae, senator PSD: “Macar sa nu ne insulte inteligenta considerandu-ne mai putin inteligenti decat suntem”.
– Petre Daea, senator PSD: “Am ajuns intr-un moment in care nu mai este iesire si atunci esti obligat sa o cauti, chiar daca, din motive lesne de inteles, vrei sa nu o vezi”.
– Serban Nicolae, senator PSD: “Nu este nici un fel de concordanta intre pozitia exprimata de mine in cadrul comisiei si pozitia exprimata in plen”.
– Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: “Trebuie sa facem o corectura la program, pentru ca aceste liste au o problema legat de redare. O sa va prezint adevarul altadata”.
– Antonie Iorgovan, senator PSD: “Cu ingaduinta colegilor mei specialisti in arte martiale, mi-as ingadui sa spun ca am facut parte dintre cei care au dat decizia respectiva”.
– Petre Daea, senator PSD: “Este mai bine sa te inveti cu opinca decat sa sari direct in pantof”.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă