Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Bile albe" si "bile negre" ale coalitiei

Liderul PD, Emil Boc, a apreciat ieri ca in primul an de guvernare coalitia a reusit sa indeplineasca o serie de obiective, "bilele negre" fiind majoritatea fragila din Parlament si insuccesul demersului de revocare a presedintilor Camerei ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.11.2005 - 00:00
Liderul PD, Emil Boc, a apreciat ieri ca in primul an de guvernare coalitia a reusit sa indeplineasca o serie de obiective, "bilele negre" fiind majoritatea fragila din Parlament si insuccesul demersului de revocare a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului. Boc a apreciat ca, dincolo de dificultatile inerente legate de majoritatea parlamentara foarte fragila, mai ales in Senat, au fost indeplinite o parte din obiectivele stabilite in programul de guvernare.
El a apreciat ca "bile albe": introducerea cotei unice de impozitare, demararea reformei sistemului de pensii, reformei sistemului educational, eliminarea stagiului militar obligatoriu de la 1 ianuarie 2007, reforma sistemului judiciar, reforma administratiei publice locale, aflata in prag de finalizare, pachetul de legi privind reforma sistemului sanitar, renegocierea contractelor cu EADS si cu Bechtel.
La capitolul "bile negre" ale primului an de guvernare, liderul PD a mentionat majoritatea "extrem de subtire" in Camerele Parlamentului si incapacitatea schimbarii din functie a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, unde actuala putere s-a lovit de "ultima blocada a PSD", cea de la Curtea Constitutionala.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...