4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSport"Are si soacra-mea o groaza de curci. Dar nu pot sa spun...

“Are si soacra-mea o groaza de curci. Dar nu pot sa spun ca e bogata…”

Ce parere aveti despre darnicia matusilor catre nepotii lor politicieni?
Radu Stan, somer: “M-ati gasit tocmai pe mine sa ma intrebati, care nu mai lucrez de trei ani si-mi vine sa ma spanzur! Nu ma spanzur, desi am vazut ca se poarta, fiindca sunt om cu frica lui Dumnezeu. Adrian Nastase si ai lui ne-au adus in halul asta pe cei mai multi romani. Suntem mai saraci si decat africanii”.
Florin Draghici, taximetrist: “Asa e la noi: cine fura o paine e bagat la parnaie, cine fura miliarde e barosan. Am si eu niste matusi, dar toate isi duc zilele din niste amarate de pensii. Abia le ajung pentru medicamente”.
Sanda Visinescu, casnica: “Ce sa zic? Am si eu doi nepotei si o sa le las lor casa cu ce e in ea. Dar in nadejdea asta ei trebuie sa invete bine si sa plece pe urma intr-o tara straina sau sa ramana in Romania si sa intre in politica. Si dupa aia pot sa-si declare si averile”.
Cristina Boalca, vanzatoare de carti la taraba: “Vedeti cum stau in gerul asta ca sa vand cateva carticele! Nu mai are lumea bani de carti. Cei care au bani nu sunt interesati de carti. Astazi, in Romania, daca vrei sa faci avere, trebuie sa intri in politica. Asa scapi si de inchisoare. Iar cand va fi intrebat de unde are atatia bani si atatea case si hectare de pamant, politicianul poate sa spuna ca le-a primit de pe alta planeta sau de la vreo matusa din Noua Guinee care creste bibilici. Nu mai conteaza daca lumea te crede sau nu! Ce, Adrian Nastase o sa pateasca ceva? Acum poate sa se si retraga din politica. Si-a facut plinul”.
Ovidiu Pacurariu, inginer: “Are si soacra-mea o groaza de gaini si de curci la tara, dar nu pot sa spun ca e bogata. Probabil gainile de la Cornu fac cate zece oua pe zi, si alea de aur, de l-au facut nabab pe dl Nastase. Si precis nu o sa le atinga nici gripa aviara, fiindca, deh, marele gainar e si el mai motat decat altii”.
Eugen M., profesor: “Politicienii nostri nu au nici o jena in fata alegatorilor. Nu e vorba doar de Adrian Nastase. Nu vedeti cum in Parlament dorm in timpul sedintelor?! Vorbesc agramat, chiulesc si fura pe rupte. Si, cu toate acestea, nimeni nu le face nimic. Cred ca si Papura Voda ii mai trimitea la ocna pe unii boieri care se lacomeau prea tare”.
Anisoara Voinea, vanzatoare la butic: “Matusile mele dau toti banii pe intretinere. Le mai ajutam noi cateodata sa-si ia medicamente. Asa ca nu e nici o nadejde sa mostenim mare lucru de la ele!”.
Un politist: “Stiu eu mai bine ca multi de unde au unii averile! Mai demult am incercat sa-i informez pe sefii mei. Acum m-am invatat minte. Dar chestia cu matusile a fost mai tare decat "Capra cu trei iezi" si "Povestea porcului". Daca Mircea Geoana il da afara din PSD pe Nastase, baronul de la Cornu poate sa scrie si el povesti. Mai scoate un ban”.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă