Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iniţiativă USR: Închisoare pentru promovarea ideilor comuniste

USR a depus la Senat un proiect legislativ care prevede închisoare până la zece ani pentru promovarea ideilor şi doctrinelor comuniste. De asemenea, iniţiativa prevede desfiinţarea de drept a organizaţiilor cu caracter comunist.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2019 - 10:38

„Pentru prevenirea instaurării regimului dictatorial comunist şi combaterea incitării la ură, la discriminare şi violenţă pe motiv de diferenţă de clasă socială prezenta lege reglementează interzicerea organizaţiilor, simbolurilor şi faptelor cu caracter comunist”, prevede articolul 1 din Propunerea legislativă privind interzicerea organizaţiilor, simbolurilor şi faptelor cu caracter communist.
Iniţiativa prevede următoarele sancţiuni: „Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei la zece ani şi interzicerea unor drepturi iniţierea sau constituirea unei organizaţii cu caracter comunist, aderarea la un astfel de grup sau sprijinirea, sub orice formă a vreunei asocieri de acest fel.

Comentarii

loading...