Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD

Începe războiul inflației. Vechea Putere pune tunurile pe fosta Opoziție

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat că după doar două săptămâni de la numirea Guvernului Orban s-a ajuns la cel mai scăzut leu în raport cu euro şi acest lucru se va vedea în buzunarele românilor, informează Agerpres.

Redacția Online 0 comentarii

18.11.2019 - 21:44

El susține că "incompetenţa Guvenului Orban îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii".

"Dincolo de ceea ce se oferă în această perioadă strict despre dezbatere, noi suntem mult mai atenţi nu numai la ce fac adversarii noştri pregătind o dezbatere, ne uităm mai degrabă la ceea ce nu fac adversarii noştri. Şi aici ne exprimăm uimirea la felul la care în numai 10 zile leul a ajuns la un curs istoric, este cel mai scăzut leu în raport cu euro şi aceste lucru se va vedea, cu siguranţă, în perioada imediat următoare în buzunarele românilor: ratele vor fi mai scumpe, tot ce înseamnă carburanţi, toată economia va genera în scurtă vreme o reacţie la incompetenţa Guvenului Orban care, iată, după doar două săptămâni îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii", a afirmat Steriu, luni, într-o declaraţie de presă la sediul PSD.

El s-a referit la tragedia de la Timişoara în care au murit trei persoane, dintre care doi copii, precum şi la cazul din Harghita cu ursul rănit pe şosea.

"Exprim condoleanţe din partea mea, a colegilor pentru ceea ce s-a întâmplat la Timişoara. A fost o dramă şi suntem consternaţi de ceea ce s-a întâmplat acolo. Aşteptăm primele concluzii şi sunt convins că vor fi luate cele mai severe măsuri, pentru că astăzi trei oameni, dintre care doi copii, au murit într-o situaţie care nu are cum să primească explicaţii logice. Sunt peste 200 de apartamente evacuate şi suntem alături de aceşti oameni. Nu dorim să politizăm acest lucru şi ne oprim pe dezvoltarea acestui subiect aici. (...) Dincolo de ce s-a întâmplat astăzi la Timişoara ne-au uitat şi la dificultăţile cu care administraţia PNL le-a arătat în modul în care a gestionat cazul de la Harghita cu acel urs. Suntem uimiţi faţă de modul în care PNL nu reuşeşte sub nicio formă să arate măcar după două săptămâni măcar un domeniu în care să-şi aducă competenţele la vedere", a precizat Valeriu Steriu.

Comentarii

loading...