Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încă o victimă a hackerului Tommasso Debenedetti. Contul de Twitter al Vioricăi Dăncilă a fost spart

După Mihai Tudose, un alt prim ministru român este ținta atacurilor unui hacker italian. Contul de Twitter al premierului Viorica Dăncilă a fost spart.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2018 - 16:56

UPDATE 16,00: Pe contul de Twitter al premierului Viorica Dăncilă apare acum afișat următorul mesaj:

"This account is hoax created by Italian journalist Tommasso Debenedetti".

-------------------------------

“URGENT. Surse diplomatice din Uniunea Europeană m-au anunțat acum despre subita moarte a lui Nursultan Nazarbaiev, președintele Kazahstanului”, apare într-o postare, în limba engleză, de pe contul de Twitter al primului ministru român.

După câteva minute, a apărut și o altă postare, într-o limbă română aproximativă: „A murit Preşedinte al Kazahstanului N. Nazarbaev”. Cel mai probabil, este vorba de o nouă farsă a jurnalistului italian Tommasso Debenedetti.

Chiar în ziua în care a anunțat că demisionează, pe contul de Twitter al premierului Mihai Tudose a apărut informația că a murit ultimul președinte al Uniunii Sovietice, Mihail Sergheevici Gorbaciov. “URGENT. Ambasadorul României la Moscova m-a anunțat acum despre subita moarte a lui Mihail Sergheevici Gorbaciov, fost președinte al Uniunii Sovietice”, a apărut pe contul de Twitter al lui Mihai Tudose, în limba engleză.

După ceva vreme, a apărut și o postare în limba română, pe același cont: “A murit Mihail S. Gorbaciov”. Într-un final, misterul a fost lămurit, printr-o nouă postare: “Acest cont este o farsă creată de jurnalistul italian Tommasso Debenedetti”.

Comentarii

loading...