Ion Iliescu (Foto: Arhivă)

Ion Iliescu împlinește 89 de ani. Ce i-au urat protestatarii #Rezist

Mai mulți protestatari #Rezist au mers, duminică, la casa lui Ion Iliescu, în ziua în care fostul șef al statului a împlinit 89 de ani.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.03.2019 - 16:40

Câţiva protestatari #Rezist, printre care şi Marian Moroşanu, zis "Ceauşescu", s-au prezentat, duminică, la casa în care locuiește fostul preşedinte Ion Iliescu.

Protestatarii i-au urat lui Ion Iliescu „La mulţi ani cu executare” şi i-au adus un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe.

„Ion Iliescu, tovarăşul criminal! Azi, de ziua ta, ţi-am adus un cadou un pat de puşcărie în care noi, românii, am dori să-ţi petreci ultimii ani din viaţa ta. Criminalul Ion Iliescu! Ţi-am adus cadou o pereche de cătuşe, cadoul multor români. Tu eşti criminalul acstei ţări. La mulţi ani cu executare!”, a strigat Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, prin portavoce. 

Ion Iliescu (89 de ani), fost activist PCR, a preluat conducerea României imediat după căderea de la putere a lui Nicolae Ceaușescu, la 22 decembrie 1989, și a deținut, oficial, funcția de președinte între anii 1990 - 1996 şi 2000-2004.

Comentarii