Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hotărârile judecătorești trebuie redactate în termen de cel mult 30 de zile de la data pronunțării

Comisia parlamentară specială pentru legile Justiției a decis marți că hotărârile judecătorești trebuie redactate în termen de cel mult 30 de zile de la data pronunțării, iar în cazuri temeinic motivate termenul poate fi prelungit.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.12.2017 - 12:06

Parlamentarii din comisie continuă marți dezbaterile la proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară.

Unul dintre amendamentele adoptate în cadrul acestei ședințe prevede că "hotărârile judecătorești trebuie redactate în termen de cel mult 30 de zile de la data pronunțării. În cazuri temeinic motivate termenul poate fi prelungit cu câte 30 de zile, de cel mult două ori".

Comisia a mai adoptat un amendament care precizează: "Configurația sălii de judecată trebuie să reflecte principiul egalității de arme în ceea ce privește așezarea judecătorului, procurorilor și avocaților".

Comentarii