Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Haos total la votul de la congresul PSD

Situaţia la Congresul PSD de la Sala Palatului este una incertă în momentul de faţă. Evenimentul care a început la ora 11.00 a luat o pauză după discursurile susţinute de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2018 - 15:46

În mod normal, conform desfăşurătorului, în acest moment ar trebui să fie susţinute discursurile candidaţilor la funcţiile puse la bătaie (vicepreşedinţi, preşedinte executiv şi secretar general). În ciuda programului oficial, preşedinţii de organizaţii judeţene s-au retras pentru a pune la punct detaliile votului, iar majoritatea delegaţilor au părăsit sala.

În faţa urnelor plasate în afara sălii de Congres s-au format deja cozi imense. Delegaţii aştepată cu buletinele de vot în mână să intre în cabine. Astfel, chiar dacă li se va permite candidaţilor să vorbească, ei se vor adresa practic unei săli aproape goale. Delegaţii se feresc să stea de vorbă cu presa sau să arate buletinele de vot.

Situaţia a fost deja denunţată de Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu şi Cătălin Ştefănescu, adică exact candidaţii consideraţi "rebeli".

Comentarii

loading...