Foto: Arhivă

Guvernul va aproba decizia de înlocuire a prefectului Capitalei, anunță premierul Orban

Ministrul de Interne va înainta Guvernului, spre aprobare, decizia de înlocuire a prefectului Capitalei, a anunțat, joi, premierul Ludovic Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2020 - 18:41

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, va înainta Guvernului, spre aprobare, proiectul de Hotărâre pentru înlocuirea din funcție a prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat, joi, premierul Ludovic Orban.

"Chiar am vorbit cu domnul ministru de Interne şi mi-a spus că este pregătit să înainteze cele două proiecte de Hotărâre de Guvern, respectiv proiectul de Hotărâre de Guvern pentru eliberarea din funcţie a actualului prefect şi de Hotărâre de Guvern pentru numirea noului prefect", a declarat premierul Orban înaintea ședinței de Guvern de joi.

Deciziile de eliberare din funcție a lui Gheorghe Cojanu și de numire a noului prefect se vor emite probabil în ședința de Guvern de joi, 22 octombrie.

Noul prefect ar putea fi fostul comisar Traian Berbeceanu, despre care premierul Orban a confirmat că "este printre posibilii candidaţi pentru funcţia de prefect care se află în evaluare". Traian Berbeceanu este în acest moment șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Comentarii