28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăPoliticăGuvernul depune, vineri, contestație la CCR împotriva moțiunii de cenzură

Guvernul depune, vineri, contestație la CCR împotriva moțiunii de cenzură

„În cursul zilei de mâine vom depune. Practic, această sesizare este sub forma unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament, privitor la moţiunile de cenzură şi la posibilitatea de a depune moţiune de cenzură în vacanţa parlamentară”, a explicat premierul Orban, joi seară, la postul de televiziune Realitatea Plus.

Premierul Orban explicase anterior că este pentru prima dată în 30 de ani câ se depune o moțiune de cenzură în perioada vacanței parlamentare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă