Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Guvernul deblochează noi posturi în instituţii importante

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi un memorandum privind aprobarea ocupării prin concurs sau examen a 29 de posturi vacante din cadrul Institutului de Studii Avansate pentru Cultura şi Civilizaţia Levantului, se arată într-un comunicat al Executivului remis de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

13.04.2018 - 14:20

Totodată, Executivul a adoptat joi un memorandum referitor la aprobarea organizării concursurilor/examenelor de recrutare pentru ocuparea a 14 posturi vacante suplimentare de execuţie-de natură contractuală, de la nivelul aparatului propriu al Ministerului Economiei, în vederea pregătirii, organizării şi exercitării preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, se mai arată în comunicatul citat.

Comentarii