Gușă, replică pentru Vântu: Toate documentele se află în dosarul de la DNA, dosarul Codruț Marta

Cozmin Gușă a fost acuzat de Sorin Ovidiu Vântu că i-a furat Realitatea TV, numindu-l escroc și parazit! Gușă, acționar la televiziunea de știri, alături de Maricel Păcuraru, a dezvăluit, la B1 TV, că toate actele preluării Realitatea TV se află la DNA.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

09.03.2018 - 23:07

”A avut și vremuri mai bune, ca să viu bun cu el. Vremea trece, timpul nu iartă. Nevoia de a scăpa de Băsescu ne-a unit. Am recunoscut și la DNA că am semnat cu copiii lui Vântu un contract de trust-see. E doar jumătate de adevăr.

În 2009, Vântu trebuia să fie arestat. A ajuns acasă și a văzut că avea casă încercuită. A dormit prin mașină, o noapte, fără telefoane. M-a sunat a doua zi, de pe un număr necunoscut, și l-am găsit într-o mașină, pe lângă sediul PSD. Mi-a zis că Traian Băsescu și Florian Coldea vor să îl aresteze. I-am spus că nu va fi arestat, pentru că e patron de presă. Și, a doua zi a putut merge acasă.

Am semnat un trust-see valabil până când Vântu ar fi revenit din arest pentru a-l semna. Când procurorii au descins acasă la Vântu, era cu Maricel Păcuraru, când discutau contractul, i se duse o parte din bani. Toate documentele se află în dosarul de la DNA, dosarul Codruț Marta. Vântu a vândut firma lui Liviu Luca, de la el a luat-o Maricel Păcuraru. Sunt martor în dosarul de la DNA, am dat de două ori declarații”, a spus Cozmin Gușă.

Comentarii