Dan Barna

Gruparea USR - PLUS vrea să guverneze singură, fără PNL

Liderul USR, Dan Barna, a recunoscut, marţi seară, că şi-ar dori ca la alegerile parlamentare din anul 2020, gruparea USR - PLUS să obţină un rezultat care să-i permită să guverneze singură - adică fără PNL.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2020 - 11:23

"Evident că eu m-aş dori să avem un rezultat electoral care să ne permită să guvernăm singuri, ca USR-PLUS să guverneze singur. Însă, în politică legătura cu realitatea în general ajută. Dacă vom obţine acest rezultat, vom guverna singuri, fără îndoială. Dacă acest rezultat nu se va întâmpla şi, aşa cum arată cifrele, perspectiva unei coaliţii necesare are o probabilitate rezonabilă, vom vedea la momentul acela. În momentul de faţă miza este să reuşim să reprezentăm un electorat cât mai numeros", a declarat președintele USR, Dan Barna, la postul Digi24.

Dan Barna a confirmat că alegerile locale, care sunt programate la data de 27 septembrie, vor fi un prim test în privința imaginii grupării USR - PLUS în ochii electoratului.

"Vom vedea care sunt rezultatele electorale. În momentul de faţă, încercăm, având localele - prima bornă, să avem rezultate cât mai bune, să avem cât mai mulţi colegi în consiliile locale, municipale, în primării, pentru a aduce schimbarea pe care societatea o aşteaptă".

Comentarii