Foto: Arhivă

Grindeanu spune că șeful său, Ciolacu, trebuie să plătească și să-și ceară scuze

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, este de părere că liderul PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să plătească și să-și ceară scuze dacă a încălcat normele legale, ,în contextul unei mese pe care a luat-o la un restaurant din județul Buzău.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2020 - 18:44

"Din punctul meu de vedere, oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu sau că îl cheamă Sorin Grindeanu, trebuie să plătească. Şi mai trebuie, dacă este persoană publică, cu atât mai mult, trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor", a declarat, duminică, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD, prim-vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu.

El a precizat, totuși, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a clarificat deja situația, prin anunțul public pe care l-a făcut, anunț în care Ciolacu preciza că este gata să plătească amenda prevăzută de lege.

"Cred că domnul Ciolacu a clarificat, prin postarea dânsului pe Facebook, situaţia de aseară. Din ce am văzut şi eu - nu am participat la acea întâlnire, e o localitate aflată în scenariul verde (Sărata Monteoru - n.n.). Dacă s-a încălcat legea, asta nu hotărăsc eu sau dumneavoastră sau oricine altcineva, ci organele abilitate. Dacă s-a încălcat legea, cine încalcă trebuie să plătească", a subliniat, duminică, Sorin Grindeanu.

Comentarii