23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăFostul premier Grindeanu reintră în politică alături de Marcel Ciolacu

Fostul premier Grindeanu reintră în politică alături de Marcel Ciolacu

“Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş”, a anunțat fostul premier Sorin Grindeanu.

Anunțul acestuia a fost transmis, sâmbătă seară, printr-un comunicat de presă al filialei PSD Timiș, după ce a avut loc ședința Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş.

“Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, a spus Sorin Grindeanu.

Grindeanu sugerează astfel că dorește să devină “numărul doi” în conducerea națională a PSD și că, pe linie de partid, șeful lui va fi Marcel Ciolacu – acesta fiind, în prezent, președinte interimar al PSD.

Alegerile pentru noua conducere a PSD ar urma să aibă loc în această lună.

“Prin Sorin avem certitudinea că Bucureştiul va înţelege că în Banat şi Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul şi să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi aşa”, a anunțat Alfred Simonis, liderul filialei PSD Timiș.

Sorin Grindeanu a fost premier timp de șase luni și a fost demis din această funcție în anul 2017, cu acordul liderului de atunci al PSD, Liviu Dragnea. După ce a pierdut funcția de premier, Sorin Grindeanu a devenit președinte al ANCOM.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă