Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Cotidianul

Graţiela Gavrilescu are conferință la Arad. Prefectura le-a cerut jurnaliştilor întrebările în avans

Prefectura Arad le-a solicitat jurnaliştilor, joi, să trimită în avans eventualele întrebări pentru ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, aceasta fiind vineri la Arad în contextul crizei gunoaielor, informează Digi24.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 11:45

În solicitarea trimisă pe mail redacţiilor, Prefectura Arad invocă nevoie de „operativitate şi eficienţă”, însă cererea este una în premieră pentru jurnaliştii arădeni invitaţi la conferinţe de presă.

Biroul de presă al Prefecturii Arad a transmis, joi, o invitaţie jurnaliştilor acreditaţi pe lângă instituţie pentru a participa la o conferinţă de presă, vineri, prilejuită de vizita ministrului Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu.

În invitaţie se arată că obiectul vizitei este „situaţia fără precedent creată la nivelul municipiului şi judeţului Arad de operatorul curent de salubritate, SC Retim SA”, respectiv criza deşeurilor menajere adunate pe străzi din cauza intervenţiei ineficiente a operatorului.

În cuprinsul invitaţiei există şi o rugăminte adresată jurnaliştilor, respectiv să trimită în scris întrebările în avans.

„Pentru operativitate şi eficienţă, vă rugăm să ne transmiteţi, la adresa de e-mail principalele puncte de interes pe care publicaţia dvs. intenţionează să le pună în discuţie în prezenţa doamnei ministru”, este cererea Prefecturii.

Comentarii

loading...