Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gheorghe Șimon: "Sunt om politic și plec atunci când partidul îmi cere"

Ministrul Economiei, Gheorghe Șimon transmite un mesaj public, arătând că, în calitatea sa de om politic, numit politic în Guvernul României, se va supune oricărei decizii care va fi luată de către membrii PSD în cadrul CEx. "Sunt om politic și plec atunci când partidul îmi cere"

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 13.01.2018 - 18:21

”În calitate de parlamentar ales și în calitate de ministru numit de către colegii mei din PSD, consider că, în primul rând, România are nevoie de stabilitate și de o bună guvernare, pentru ca măsurile propuse în campania electorală din 2016 să poată fi respectate în totalitate. Am ajuns deputat PSD Maramureș, la al doilea mandat, prin votul liber exprimat de cetățenii județului pe care îl reprezint, fiind o poziție care mă onorează și mă responsabilizează. Am fost numit ministru al Economiei de către colegii mei din PSD, în cadrul unui CEx al partidului, iar mesajul meu către toți cei care mi-au acordat încrederea, învestindu-mă cu votul lor, este acela că mă voi supune, necondiționat, oricărei noi decizii care va fi luată de către Comitetul Executiv al PSD.

Înainte de toate primează interesele României și ale românilor, iar România are nevoie de stabilitate, de coerență și de o bună guvernare. Pentru a putea asigura această bună guvernare, este imperios necesar ca liderii centrali ai partidului și factorii decizionali ai Guvernului să dea dovadă de unitate, de înțelegere și să ia decizii în consens cu interesul țării. Toți miniștrii Cabinetului Tudose au fost propuși de către partid iar eu, personal, mă voi supune oricărei decizii de partid care va fi luată în cadrul primului CEx al PSD. Sunt om politic și am fost numit politic în funcția de ministru, motiv pentru care decizia partidului este decisivă în ceea ce privește poziția mea de ministru în Guvernul României”, a declarat ministrul Economiei, Gheorghe Șimon. 

Comentarii

loading...