Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Șerban, fost deputat liberal, critică reacția lui Barna și Maior la adresa lui Giuliani

George Șerban, fost deputat liberal, a criticat reacția lui Dan Barna, președintele USR, și a lui George Maior, ambasadorul României în Statele Unite, cu privire la scrisoarea lui Giuliani.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2018 - 14:01

„Vă dați seama cât de afectați sunt toți șobolanii de scrisoarea lui Giuliani - da, avocatul lui Donald Trump - dacă s-au deranjat instantaneu la stomac și „se exprimă”, în spiritul maladiei. Începând cu Maior și terminând cu președintelui USR, al cărui nume nu-l știau nici cei doi USRiști. Abia al treilea mi-a zis „cred ca Barna sau așa ceva”. Oameni importanți”, a scris George Șerban pe Facebook.

„Despre Maior, pot cita din înțelepciunea poporului: haina îl face pe om, iar funcția îl prostituează,” a continuat acesta.

George Șerban a făcut parte din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, iar din octombrie 1998 și până în 2000 a fost președinte al Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe.

 

Comentarii