Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Maior, după audiere: Parlamentarii sunt interesați de legătura dintre SRI și Justiție

Fostul şef al SRI George Maior, ambasador al României în SUA, s-a prezentat marţi la Comisia parlamentară de control a activităţii SRI pentru a fi audiat.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2018 - 17:26

UPDATE 17,25: "Domnul Maior ne-a arătat cât de respectat este SRI în plan extern, lucru pe care îl cunoaștem și îl putem confirma", a declarat președintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda.

----------------------------

UPDATE 17,15: Ambasadorul George Cristian Maior a declarat presei, la ieșirea de la Comisia SRI, că parlamentarii din această comisie s-au arătat foarte interesați de legătura dintre SRI și Justiție.

-----------------------------

Fostul şef al SRI George Maior, ambasador al României în SUA, s-a prezentat marţi la Comisia parlamentară de control a activităţii SRI pentru a fi audiat.

''Consider că întotdeauna am acţionat în spiritul legalităţii. Nu a fost probată nicio acuzaţie. Aceea nu este o acuazaţie (referire la faptul că SRI ar fi informat ANI despre Klaus Iohannis). Nu este adevărat. Am venit de bună-credinţă să răspund la toate întrebările comisiei şi o să vă răspund şi după'', a spus George Maior, înainte de a intra la audieri.

Comentarii

loading...